top of page

Arbeta under lajv-lägret

Läs mer om vad som krävs för att du ska kunna arbeta som personal off/ in på skolan. Detta kan vara en bra möjlighet för den som inte har råd att betala fullpris och som matchar våra sökta kvaliteter.

Du som ansöker om att vara personal på skolan behöver inte göra en ordinarie anmälan. Skulle du inte tilldelas en personalplats, så kommer du erbjudas att köpa en ordinarie biljett i efterhand.

dreamstime_xl_171711506.jpg

Vill du spela magisk lärare?

Är du en kompetent pedagog med hjärtat på rätta stället som vill lära barn allt du kan om magiska väsen och hur du överlever i dess närhet?

Vill du arbeta som lägerledare

Är du alfen som stöttar eleverna under hela deras slottsvistelse? Är du deras trygga famn när de längtar hem? Kan du jaga dem med glimten i ögat så de hinner i tid till nästa lektion?

dreamstime_xl_204170553.jpg
dreamstime_xl_29641347.jpg

Vill du rädda lajvet som funktionär

Är det du som rycker in när någon i köket blivit kidnappad, som kör och köper dasspapper, karamellfärg och mera bröd? Hjälper till att rigga inför kvällens helt oväntade attack i skymningen?

Vill du skapa magi som SLP-spelare

Är du bekväm med ett späckat schema och flera olika karaktärsombyten varje dag? Älskar du att skapa scener och är du bra på att ta speldirektiv? Då är du nog vår nästa SLP spelare! 

dreamstime_xl_80886704.jpg
bottom of page