top of page

En förtrollande upplevelse för hela familjen

Var där när magin vaknar

Bo kungligt på underbara Rockelsta Slott och upplev ett interaktivt äventyr med magiska väsen, trolldom och en dold världs lockande mystik.

Anmälan stänger om:

Umbra Lyceum
- Rådets timme

Lägren vi skapar är en trollbindande upplevelse för alla som deltar. Huvuddelen av lägret tar formen av ett levande rollspel, där vi tillsammans leker och låter teaterscener; magiska trick och specialeffekter; samt sagans medryckande uppdrag och mysterier hänföra oss och ge upplevelsen av att ha klivit rakt in i böckernas och filmernas förtrollande värld.

Deltagarnas "skolschema” är fullspäckat med häftiga upplevelser. Lärare som betvingar elementen och får vatten att bli till eld och eld att frysa; mystiska varelser och väsen som barnen får möta och lära sig mer om; dessutom är skolan full av uråldriga hemligheter och mysterier som väntar på att upptäckas!

Åk hela familjen och bo tillsammans eller ge din 10-15åring ett magiskt läger med trygga lägerledare!

7EE9171D-D124-4C5E-ADC5-0439D60D1353.png

Vi har skapat upplevelser för tusentals nöjda deltagare!

Fantastisk miljö & god mat

Kom och bo 4 nätter i fantastisk slottsmiljö på Rockelstad i hjärtat av Sörmland. Oknytten i vårt kök lagar fantastisk mat under Martin Rydberg Hedéns erfarna råd.

Ett hissnande äventyr

Tre dagars interaktiv LAJV äventyr då området förvandlas till en magisk värld där häxfolk lever gömda mitt i den vanliga världen.  Våra erfarna arrangörer skapar träffsäkra äventyr för  vuxna, barn och ungdomar. 

Gemenskap & utveckling

Vårat äventyrsspel är en svindlande blandning mellan sagans värld och vår gemensamma historia. Umbra Lyceum är en lov-aktivitet där stor och liten kan komma och i lekfulla möten med såväl gamla som nya vänner få möta och lära sig om nordens folktro och kulturhistoria.

Kort praktisk info

Under sportlovet V.8 omvandlas Rockelstad Slott och omkringliggande slotts-park till den magiska mötesplatsen kring trolldomsskolan Umbra Lyceum - Skuggakademin. 

  • 30:e oktober - 3 november
     

  • Rockelstad Slott, Sparreholm, Södermanland
     

  • Ett upplevelseläger där barn & ungdomar i åldrarna 10-15år kan delta som elever på nordens mest sagolika trolldomskola och vuxna och äldre kan ta del av ett hissnande äventyr utanför akademins murar djupt i Villovägaskogens mystiska marker.
     

  • Barn och ungdommar kan åka själva och bo i cirkelhemmen där våra underbara lägerledare tar hand om dem, eller så kan man åka med hela familjen och bo tillsammans.

jarnvilja_edited.png

Järnvilja

ABF-ellips-cmyk.png

FL

Förenade Lajvare

ideell.png
Gul-Logotyp-Sverok-–-Spelhobbyförbundet.png
bottom of page