top of page

ons 26 juni

|

Sparreholm

Adventure camp: Umbra Lyceum - Månskenskronan

Dyk in i trolldomen bortom Umbra Lyceums murar på vår sommarexpedition till Gilwell. Lär av alferna, lös mysterier, och navigera en värld i förändring när Tingsrådet faller och inget blir som det en gång var. Är du redo för sommarens största äventyr?

Adventure camp: Umbra Lyceum - Månskenskronan
Adventure camp: Umbra Lyceum - Månskenskronan

Tid och plats

26 juni 2024 14:00 – 30 juni 2024 11:00

Sparreholm, n, 649 91 Sparreholm, Sverige

Om evenemanget

Den här sommaren bjuder vi in dig till en spännande ny resa bortom Umbra Lyceums murar, till det magiska trolldomssamhället Gilwell. Anslut dig till en exklusiv grupp elever på en farofylld expedition och stig in i en annan värld där nya äventyr, oväntade mysterier och dolda kunskaper väntar på att bli upptäckta.

Gilwell, beläget på andra sidan viken från skolan, har länge varit en bastion för trollkunniga. Men en splittring har hotat den magiska gemenskapen. En mystisk reva har öppnat sig till Eilenfar, en värld som bara kan vara sagolegendernas Alfheimr - den gåtfulla hemvisten för de mytiska alferna och en uppsjö andra väsen.

Bidra till att lösa de spännande mysterierna som sveper över Gilwell medan det nordiska Tingsrådet ligger i ruiner, Berättelsen tar en dramatisk vändning och i samarbete med dina kamrater måste du söka efter sanningen bakom månskenskronan - men kan denna legendariska artefakt verkligen ställa allt till rätta?

Biljetter:

Deltagare i lägret bor och äter med gruppen. Vill resten av familjen vara med? Åk som häxfolk på lajvet Umbra Terram som går av stapeln samtidigt. 

Plats:

Gilwell, utanför sparreholm.

Mat

Ingår

Försäkring:

Deltagarna på arrangemanget försäkras genom medarrangören Förenade Lajvare. För att försäkringen ska gälla blir därför den anmälda medlem i föreningen automatiskt om medlemskap saknas. Viktigt: Se till att fylla i rätt personnummer så att det inte blir problem med försäkringen.

Viktiga datum

Lajv-lägret 26-30 juni 2024

Incheck 26 juni 2024

Viktiga tider

Incheck: Onsdag kl 14:00-15:00

Lajvandet startar: Torsdag kl 08:00

Lajvandet slutar: Söndag kl 01:00

Utcheck: Söndag kl 10:00-11:00

Boende

Barnen bor i sängar i sovsalsmiljö på värdshuset Gilwell. Egna sängkläder medtages. Ej sovsäck.

Alkohol

Vi vill understryka att vårat arrangemang är alkohol och drogfritt. Anvisad plats bortanför från barnens område kommer finnas för eventuella rökande vuxna. Lägerledare och lärare får ej röka på arbetstid.

Åldersgräns

10-15år för lägerdeltagare. övriga deltagare hänvisas till lajvet Umbra Terram.

Arrangör:

Eventet arrangeras utav DreamSmith Production och Umbra Lyceums arrangörsgrupp genom Järnvilja i samarbete med Förenade Lajvare, ABF Flen och Sverok.

Deltagarvilkor:

Genom att anmäla dig till eventet godtar du dig att följa våra regler och villkor. Läs dem här!

Gällandes ångerrätt och covid-19.

Biljetterna är inte avbokningsbara, ångerrätt gäller ej, detta är i enlighet med regler kring "Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en begränsad tidsperiod". Detta är som vilket event som helst: konsert eller teater. I händelse att du inte kan delta på evenemanget så är det dock tillåtet att överlåta din biljett till någon annan. I vissa fall kan du genom ditt hemförsäkringsbolag skydda dig mot en situation där du blir tvungen att avstå med kort varsel pga. till exempel sjukdom och då alltså få tillbaka hela eller delar av biljettsumman via ditt försäkringsbolag.

Skulle eventet behöva ställas in så kommer följande ske: vi kommer anstränga oss för att rädda alla pengar vi kan och återbetala så mycket vi kan till er. Betalda utgifter som ej kan ångras kan vi inte påverka och därmed kan vi inte säga hur summan skulle se ut, det beror på hur tätt inpå eventet inställandet skulle ske. Ca 30 dagar innan arrangemanget gör arrangörsgruppen en noggrann estimering om lajvet kan gå av stapeln och om några anpassningar måste ske för att det skall vara säkert, tex. vid ökad risk för pandemi. Vår bedömning idag är att lajvet kommer att gå att arrangera precis som planerat. Vi hoppas att ni alla ska kunna delta och njuta av vår skapelse!

Biljetter

 • Lajv-läger biljett

  Försäljningen slutar: 30 maj 11:00

  Biljett för barn 10-15 år som ska delta på lägre. Ingår: Mat, boende, lånekläder, deltagande på lägret och lägerledare. Notera att vid köp av biljett blir man medlem i Förenade lajvares förening och kommer rapporteras som deltagare i "annan folkbildning" på ABF. Dessa lägerdeltagare sover i sovsal har alltid minst en lägerledare nära till hands.

  3 999,00 kr
  +99,98 kr serviceavgift

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page